Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، طولانی‌ترین خط ریلی کشور واقع در راه آهن شرق است که از بافق تا حوالی مشهد به مرکزیت طبس می‌باشد و پایانه ریلی تربت حیدریه یکی از معاونت‌ها و مهم‌ترین بخش‌های آن است.

قرار گرفتن این ایستگاه اصلی بر سر سه راهی اتصال خطوط راه آهن کشور به افغانستان و همچنین وجود دو پایانه باری مهم سیمان و سنگ آهن خواف اهمیت آن را دوچندان می‌گکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وجود پتانسیل‌های بالای شهرستان از جمله منطقه نفت تربت حیدریه که تامین کننده سوخت جنوب خراسان رضوی و خراسان جنوبی و همچنین هشتمین پایانه صادراتی نفت کشور، تعدد معادن و حجم تولید بالای محصولات کشاورزی مانند پسته و رتبه اول تولید زعفران در جهان و همچنین رتبه بالای تولید گوشت و پیله ابریشم در سطح منطقه تربت حیدریه زمزمه‌ها و مطالبه‌هایی از جانب مردم و رسانه‌های شهرستان مبنی بر استقرار یک اداره کل را در تربت حیدریه تقویت کرده است.

کاهش سهمیه بومی بلیط قطار مردم جنوب خراسان رضوی است که نارضایتی گسترده‌ای را بوجود آورده است.

راه آهن تربت حیدریه بعنوان یک مرکز ثقل برای مردم جنوب خراسان رضوی سهم بسزایی در حمل و نقل ریلی دارد، اما سهمیه مسافری آن بسیار کاهش یافته و این در حالی است که بیش از ۶۰ درصد مسافران مسیر تهران از تربت حیدریه هستند، اما ناچارند بلیط را مبدأ قطار خریداری کنند.

مردم جنوب خراسان رضوی با ظرفیتی که در ایستگاه راه آهن تربت حیدریه وجود دارد ناچارند هزینه خرید بلیط مبدا را پرداخت کنند پیگیری‌های متعدد مسوولان محلی هم به نتیجه نرسیده است.

مراجعه در پایانه راه آهن زیاد، اما سهمیه بلیط کم است

علیرضا شیرخانی مسئول فروش بلیط قطار پایانه راه آهن تربت حیدریه گفت: دو سالن به قطار تهران افزوده شده، اما این سهمیه متعلق به مبدا است و این بدان معناست که مسافر باید هزینه بلیط قطار خواف تهران یا طبس به تهران را بخرد.

وی گفت: برای مسیر یزد و شیراز سهمیه‌ای نیست و قطار کرمان و بندر عباس هم روزانه ۸ نفر سهمیه داریم و برای بیشتر از این تعداد سهمیه مسافر باید سهمیه بلیط مبدا یعنی مشهد را خریداری کند.

بیشتر بخوانید

سهم مردم تربت حیدریه از قطار مسافربری فقط ۶۰ نفر است

شیرخانی با بیان اینکه همه روزه مراجعه کننده برای مسیر‌های مختلف زیاد داریم گفت: مسافری که مثلا از مقصد تربت حیدریه به شاهرود می‌خواهد برود باید هزینه خرید مبدا طبس شاهرود یا خواف شاهرود را پرداخت کند.

به دنبال ورود سرمایه گذار برای خرید سالن هستیم

محمد خالقی نیا مدیر پایانه راه آهن تربت حیدریه با بیان اینکه راه اندازی قطار از مبدا تربت حیدریه یک امر ضروری است، گفت: بیش از ۶۰ درصد مسافران مسیر تهران از ایستگاه راه آهن تربت حیدریه سوار می‌شوند، اما با توجه به اینکه اغلب ناچارند بلیط را از مبدا خواف یا طبس تهیه کنند در آمار مسافران تربت حیدریه دیده نمی‌شوند

وی گفت: پیش از این هر روز از مبدا تربت حیدریه به تهران و دیگر مسیر‌ها قطار آماده حرکت بود، اما با کاهش سهمیه‌ها مردم ناچارند سهمیه بلیط از مبدا یعنی خواف یا طبس را خریداری کنند.

مدیر پایانه راه آهن تربت حیدریه گفت: قطار طبس – تهران هر ۲ روز یکبار این مسیر و هر چهار روز یک بار مسیر خواف – طبس را طی می‌کند که اگر یک قطار خاص طبس – تهران و یک قطار خاص خواف – تهران راه‌اندازی شود هر روز در تربت حیدریه قطار خواهیم داشت.

خالقی نیا گفت: وقتی قطار و سهمیه بلیط آن به بخش خصوصی واگذار می‌شود طبیعتاً آن‌ها هم برای درآمدزایی بیشتر تمایل دارند بلیط قطار را از مبدا به فروش برسانند.

وی گفت: اگر سرمایه گذاری در شهرستان بتواند با خرید ۳ سالن برای مردم این منطقه سرمایه گذاری کند مشکل سهمیه بلیط قطار برطرف می‌شود و همین جا از نماینده و مسوولان منطقه تقاضا داریم نسبت به این مهم ورود جدی داشته باشند.

خالقی نیا با اشاره به اینکه از اول دیماه دو سالن به قطار‌ها افزوده شده، گفت: هنوز برنامه جدیدی به ما ابلاغ نشده، اما آنچه که مسلم است در حال حاضر هر شهرستانی زودتر به بلیط قطار خرید کند می‌تواند سهمیه دیگر شهرستان‌ها را هم بخرد، بعنوان مثال نیشابور هم مانند تربت حیدریه بین ۵۳ تا ۶۰ نفر سهمیه دارد و چنانچه تربت حیدریه زودتر اقدام کند می‌تواند سهمیه نیشابور را هم بخرد.



انتهای پیام/ا. غ.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطار حمل و نقل ریلی بلیط قطار مردم جنوب خراسان رضوی راه آهن تربت حیدریه پایانه راه آهن سهمیه بلیط بلیط قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند

علی محمدی گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

وی ادامه داد: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

شهرستان تربت حیدریه در فاصله ۱۴۵ کیلومتری از جنوب مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آبگرفتگی و سیلاب در ۴ شهرستان خراسان رضوی
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • بارش‌های بهاری جاده‌های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه